Life Runner LR22i TFT Løbebånd

15 119 DKK 13 999 DKK

Life Runner LR22i løbebåndet har en høj kvalitet fra Hammer - en prisvinder med så mange som 18 træningsprogrammer. 10 tommer touchskærm, multimedie og apps. 0,8-22 km / t. God dæmpning - som at løbe i skoven!
Læs mere

Anbefalet tilbehør

Produktinformation
Life Runner LR22i TFT

Træn hjemme i al slags vejr

LR22i TFT multimedie løbebånd giver din træning et ægte boost

Tag din passion for at løbe til et nyt niveau! Med den moderne løbebånd HAMMER LR22i TFT er det let at nå dine fitness- og løbsmål. Du får en enestående løbeoplevelse inden for husets fire vægge uanset vejret. Med den omfattende multimediepakke og forud installerede apps bliver en tur på LR22i TFT aldrig kedelig. Den store touchskærm giver dig konstant information om din præstation. Det kompakte design hjælper dig med at opbevare løbebåndet med et par enkle greb efter brug.

 

Stort udvalg af programmer til din løbstræning

Træn skiftevis med LR22i TFT

LR22i TFT har et ekstra stort udvalg af programmer! Under løbetræningen har du adgang til så mange som 12 forudindstillede programmer: Cardio Check, Hills, Fitness Test, Cross Country, go ned i vægt, Interval træning, Speed ​​Drill, Hill and Back, Power Walk, Pyramid, Gluten Workout og Calorie Burn. Vælg et program og kom i gang! Vil du have en udfordring og se, hvordan du står i en konkurrence? Løbebåndet giver dig mulighed for at løbe mod computeren. Du konkurrerer simpelthen mod løbebåndscomputeren og prøver at køre hurtigere end systemet. Dette er kun et eksempel på, hvor varieret og konkurrencedygtig fitness træning kan være hjemme!

 

XXL TFT touchskærm

Kontroller alt med 10 tommer

10-tommer TFT-touchskærm og Android-software giver dig mulighed for at drage fordel af hele spektret af multimedie og underholdning under din træning. Computerkonsollen på LR22i TFT er udstyret med en tabletholder, Aux og en forbindelse til USB-opladere, så du altid har nok strøm til din yndlingsunderholdning under løbetræning.


Youtube, Spotify, Facebook, Twitter, Chrome, Netflix og Amazon Prime Video giver dig en bred vifte af motiverende forud installerede apps, der giver dig alle tænkelige oplysninger og underholdning under din træning.

 

Se Youtube-klip, afspil din yndlingsafspilningsliste på Spotify, eller del dine træningsresultater med dine venner. HAMMER LR22i TFT løbebånd giver masser af muligheder takket være den intuitive touchskærm.

 

Oplev live runder med Bluetooth-teknologi og træningsapps

Kompatibel med Kinomap og BitGym

Kør spændende og udfordrende runder med en levende følelse og nyd et motiverende træningsmiljø! Træningsdata kan naturligvis gemmes, så du kan sammenligne og dokumentere dine resultater. Aldrig før har det været så spændende, varieret og motiverende at træne derhjemme. Kinomap-appen giver en meget realistisk liveoplevelse af afstanden: på stigninger stiger modstanden automatisk, og på skråninger falder den. Valgfrit: KinoMap live events til gruppetræning, løb, konkurrencer og præmier.
 

XXL løbeoverflade til træning med ekstra komfort

Løbebånd på 152 x 51 cm

Løbebåndet tåler meget høje belastninger og har en generøs løbeoverflade på 152 x 51 cm. Med en maksimal brugervægt på 130 kg får selv store mennesker en helt naturlig, behagelig og autentisk løbeoplevelse. Bredden er hele 51 cm, og de stabile og solide sideflader giver gode betingelser for en sikker og stabil løbetræning. Løbebåndets overfladelag giver et godt greb under løb og forhindrer dig i at glide.

Super blød løbeoverflade giver træning, der er skånsom mod leddene

Den stødabsorberende Super Soft overflade giver en realistisk følelse og et løb, der er lige så blidt over leddene som den blødeste skovsti. Det giver også en følelse af komfort, når du løber længere afstande.

Fuld hastighed i din løbetræning
Træn i topfart

Motoren i LR22i har en kontinuerlig effekt på 2,5 hk og giver dig et hastighedsområde mellem 0,8 og op til 22 km / t. Hastigheden kan indstilles nøjagtigt i trin på 0,1 km / t, hvilket giver dig alle forudsætningerne for en sund løbetræning med LR22i. Hældningen (op til 12%) kan indstilles i 12 positioner. Hastighed og hældning indstilles via TFT-monitoren eller trykknapperne. Uanset om du er nybegynder i løbebanen eller en eliteatlet, tilpasser LR22i sig nøjagtigt til dit niveau.

 

Variabel pulsmåling

Sund og kalorieforbrændende løbetræning

For en sund og effektiv løbetræning er puls under belastning afgørende. Forskellige funktioner giver dig mulighed for kontinuerligt at måle din puls - enten med håndpulsfølerne på powerwalk eller med brystbæltet (valgfrit).

 

Mobile pladsbesparende design:

Sammenfoldelig via to håndtag

Hvis du bor i en lejlighed, har du ofte begrænset plads. HAMMER LR22i TFT løbebånd optager betydeligt mindre plads end konventionelle løbebånd. Derudover kan løbebåndet let foldes sammen med et par enkle greb efter træningen, så det tager endnu mindre plads i lejligheden.


Fakta og egenskaber

• 10-tommers berøringsskærm med apps, der viser tid, hastighed, afstand, hældning af kalorieindtag og puls

• 12 træningsprogrammer, hvoraf 4 pulsstyrede træningsprogrammer holder motivationen oppe
• Hastighed 0,8-22 km / t
• Motor på max 6,5 hk med lav lydstyrke
• Normal / kontinuerlig motoreffekt 2,5 hk
• Løbebåndet er 152x52 cm
• Elektronisk justerbar hældning 0-12%
• Transporthjul for nem bevægelse
  • Dæmpning under løbebåndet giver god komfort
• Modtager til trådløs pulsbælte (tilbehør)
• Sikkerhedsnøgle til din sikkerhed
• Mål LxBxH 199x85x152 cm
• Dimensioner hævet LxBxH 140x85x155 cm
• Vægt 70 kg
• Maks. Personvægt: 130 kg

Lignende produkter

Technum BT
Finnlo Technum BT
12 499 DKK
2 st
Løbebånd TR 8000
Finnlo Løbebånd TR 8000
32 549 DKK 29 999 DKK
1 st
-8%
Løbebånd Q Vadis 7.0
Hammer Løbebånd Q Vadis 7.0
15 119 DKK
1 st