Sporttema.dk – En af de mest foretrukne forhandlere af fitness udstyr i Norden

Velkommen til Sporttema.dk! Vi er her stolte udbydere af træningsmaskiner til hjemmet, og er en af de største på markedet her i Norden! Vi ønsker, at være den absolut foretrukne forhandler, og derfor lover vi, at uanset hvad du leder efter af træningsudstyr til hjemmet, om det er en motionscykel, et løbebånd, håndvægte, kettlebells, yogabolde eller mere avancerede træningsmaskiner, finder du altid et stort og nøje udvalgt sortiment til billige priser på Sporttema.dk!

Da vores mission er, at være din forhandler af træningsudstyr på nettet, sørger vi derfor altid for, at holde vores udvalg opdateret og i tråd med dét der mest populært i tiden. Derfor kan du altid finde dét du søger hos Sporttema.dk - og ofte rigtig meget mere end dét.

Vores kundeservice sidder også klar til, at hjælpe dig hvis du har brug for råd eller vejledning, så du kan vælge præcis dét udstyr der er bedst egnet til dine behov og ambitioner.


Her hos Sporttema tror på, at det skal være nemt og bekvemt at få motioneret Hos os finder du et kæmpe udvalg af træningsudstyr, fitness udstyr, træningsredskaber, træningsmaskiner og alt hvad du ellers har brug for, for at få en effektiv træning derhjemme.

Da vi har haft Sporttema siden 2003 har vi mange års erfaring indenfor fitness og træningsudstyr, og vi kan derfor tilbyde et bredt, men nøje udvalgt, sortiment af fitness udstyr til hjemmet. Mange af vores maskiner er ligeledes også egnet til institutioner, virksomheder og professionelle motionscentre.

Uanset hvilke mål og ambitioner du har for din træning har vi det rigtige fitness udstyr for dig her Sporttema. Vi kan garantere, at du vil få meget glæde af, at investere i træningsudstyr til hjemmet, og vi udbyder mange maskiner, vægte, redskaber, og udstyr til alle muskelgrupper, så du kan komme i dit livs bedste form derhjemme.

Træningsmaskiner, fitness udstyr og alt indenfor sportsredskaber
Her hos Sporttema er vi stolte af, at kunne udbyde et stort udvalg af træningsmaskiner og fitness udstyr fra alle de største og bedste mærker og brands. Vi har alt i træningsmaskiner, træningsudstyr og fitness udstyr fra bl.a. Reebok, Abilica, Everlast, Cristopeit Sport, Casall, InSportLine, Nordic Track, Titan, Weider og mange, mange, mange flere.

Udover de mange forskellige mærker vi fører på Sporttema, har vi også et utroligt bredt udvalg af typer af træningsudstyr. Vi udbyder alt fra træningselastikker, til løbebåndet som du kender fra dit lokale fitnesscenter, til store og prangende multigym. Vi er med andre ord i stand til, at levere alt i træningsudstyr til dit hjemme motionsrum.

Sporttema.dk - ikke bare en webshop, men en mission
Vores forretningsidé bygger på, at kunne tilbyde vores kunder træningsredskaber af den absolut højeste kvalitet til de laveste priser via nettet. Vores målsætning er, at være din foretrukne forhandler af fitness udstyr online. Vi vil med andre ord, være førstevalget når du som kunde leder efter redskaber til træning i dit hjem. Hos os køber du nemlig ikke kun træningsredskaber og træningsmaskiner, men også et stærkere helbred, en sundere krop og en overordnet forbedring af din livsstil.

Vi ved hvor vigtigt det er, at man som kunde har tillid til de steder man køber fra online. Derfor stiller vi os ikke tilfredse med blot, at udbyde et bredt udvalg af fitness udstyr til lave priser. For os her hos Sporttema er det vigtigt, at du som kunde er tilfreds, og at du føler dig tryg når du handler hos os. Har du fundet et produkt hos os du ønsker, at investere i, skal du ikke have nogen grund til at søge videre efter bedre produkter eller lavere priser.

For din sikkerheds skyld og for, at du kan føle dig tryg, tilbyder vi blandt andet:
14 dages returret, prøv varen i ro og mag derhjemme. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere varen indenfor 14 dage, og få dine penge igen. Returnering skal være i original indpakning.
Billig forsendelse
Hurtig levering
1 års garanti

Sporttema Sverige AB
Chr Winthersvej 27A
4760 Vordingborg

Vi har ikke butik eller lager på adressen.
TLF 89 88 69 34

CVR SE 556708-8124