Speedbike Pro

12 879 DKK 12 249 DKK

Spinningcykel i fitnesscenter kvalitet. Med en motionscykel kan du træne derhjemme som på en racercykel eller mountainbike. Selv med en kortere træning kan du opnå et meget højt kalorieindtag og styrke ben- og baldermusklerne effektivt.
Læs mere

3574 Hammer

Anbefalet tilbehør

Kom til nye træningsmål på Finnlo Speedbike Pro med perfekt ergonomi:
Forbedrer konditionen
Giver stærkere og fastere ben
Reducerer fedtaflejringer
Sænker blodtryk og hvilepuls
Finnlo Speedbike PRO - maksimal køreglæde derhjemme

Træningen på Finnlo Speedbike Pro giver hurtige resultater takket være cyklens ergonomiske design og brugervenlige funktioner. Styrets specifikke design og den komfortable sadel "Selle Royal" giver maksimal træningskomfort selv under længere sessioner. Styret kan indstilles i 13 positioner vandret og 14 positioner lodret. I kombination med en fleksibel sadelkonstruktion (13 positioner vandret, 23 positioner lodret) giver den meget høj komfort under cykling. Ligesom professionelle træningscykler har Finnlo Pro et fast nav og et svinghjul på 25 kg.

Træningscomputer og pulsmåling

Under træning kan du overvåge din puls med en integreret pulsmåler for brystbånd (brystbånd er ikke inkluderet i leveringen) Du kan bruge puls til pulsstyret træning. Puls og andre træningsdata vises på en klar LCD-skærm. Du kan se dette: Tid, afstand, kadence, hastighed, puls. Derudover gemmes dine sidste 20 træningsprogrammer automatisk.

Moderne drivsystem og robust konstruktion

Speedbike Pro har et stille og vedligeholdelsesfrit remdrev. Krumtapdel med to kuglelejer er blevet styrket yderligere for at modstå høje belastninger i lang tid. Derudover har pedalsystemet et hærdet indre skaft og SPD-system. Bremser, drivsystemer og svinghjulnav er beskyttet mod fugt med en praktisk svedbeskyttelse. Hele træningscyklussen er stabil og stabil.
 
Fakta og egenskaber
 
LCD-skærm, der holder dig opdateret med alle de nødvendige træningsdata under hele træningen
Svinghjul på 25 kg
Bremsedrev
Trinløs modstand, manuelt justerbar
Fast nav
Leveres med SPD-pedaler
Modtager til pulsbælte, køb til pulsbælte
Transporthjul for nem bevægelse
Mål 130x55x124 cm
Vægt 68 kg

Lignende produkter

SpeedBike CRT
Hammer SpeedBike CRT
9 099 DKK
2 st
Speedbike CRS3
Hammer Speedbike CRS3
7 559 DKK 6 719 DKK
1 st
-11%
Spinningcykel Master S4050
Master Fitness Spinningcykel Master S4050
8 049 DKK
0 st