AARNI Ribbstol

6 989 DKK
1007 Fitwood

AARNI Ribbstol er et multifunktionelt træningsredskab til styrketræning og gymnastik i innovativ og elegant skandinavisk design. Det er nemt at tilpasse øvelser med ribbstole til forskellige styrketræningsniveauer, da træningens intensitet kan varieres ved f.eks. at justere kroppens vinkel.

Ribbstole er en fantastisk måde at få hele familien i bevægelse på. De er fremragende træningsredskaber for voksne, men de er også fantastiske for børn, der ønsker at udvikle deres mobilitet, koordination, balance og styrke. Derudover kan de give uendeligt meget sjov for hele familien!

Takket være den horisontale afstand på øverste del muliggør AARNI ribbstolene et større udvalg af øvelser end traditionelle ribbstole og er optimale til udførelse af f.eks. pull-ups og forskellige maveøvelser for at styrke kernen.

AARNI ribbstole er 30 mm tykke, og den runde form på trinene og de øvre håndtag giver et naturligt og behageligt fast greb. For mere detaljerede oplysninger og mål, se "Yderligere oplysninger".

For at gøre ribbstolene endnu mere alsidige kan du kombinere dem med modstandsbånd eller med vores ULPU gymnastikringe. Sådan kan du udføre et større udvalg af øvelser, fra assisterede pull-ups til roning med kropsvægt. For børn anbefaler vi ULPU MINI gymnastikringe.

AARNI ribbstolens ramme er lavet af bæredygtigt produceret, limet massiv bøgetræ. Stængerne er af massivt bøgetræ, og den øverste del er lavet af holdbart birketræsplywood.

Du kan vælge mellem otte forskellige farvevarianter af AARNI ribbstole:

  • Bøg
  • Hvid
  • Sort

Bøgefarven er behandlet med en klar lak.

AARNI ribbstole er designet og produceret i Finland. De er skabt for at støtte en aktiv livsstil uden at gå på kompromis med design eller bæredygtige værdier. Patenteret originaldesign.

Ribbstolene monteres via to støttebrædder på væggen. Skruer medfølger, der egner sig til montering af ribbstolene på de mest almindelige typer af betonvægge eller træstolper bag en gipsvæg. Sørg for at bruge skruer, der er egnede til dine vægge. FitWood anbefaler altid at hyre en lokal ekspert til at installere ribbstolene for at sikre korrekt og sikker montering.

Bemærk, at en let bøjning skåner ribbstolenes led, når de bruges ofte. Børn bør kun bruge ribbstolene under opsyn af en voksen.

Du finder detaljerede instruktioner til montering, samling og sikker brug af ribbstolene i brugsanvisningen.

AARNI ribbstole har en garanti på to år.

Derudover gør vi vores bedste for at tilbyde reservedele, selv efter garantiperiodens udløb.

Chris spurgt for 4 måneder siden
vad är de exakta måtten för ribbstolen, höjd, bredd, djup etc.? finns det tillval till den man kan lägga till och bygga ut den?hur levereras den, är den i delar när den kommer så man sätter ihop den själv? jur mycket väger paketet?
Shoppen svarede

Mått 

Höjd 220 cm

Bredd 78 cm

Djup nedre 12, övre 54 cm

Max användarvikt 150 kg

Vikt 24 kg

Man monterar den själv.