Løbebånd Gardian G12T

48 999 DKK 39 999 DKK

Kraftigt løbebånd med en rigtig stor løbeoverflade og en smart berøringsskærm. Opret forbindelse til internettet, og se din yndlingsfilm direkte på skærmen.
Læs mere

8819892 Insportline

Anbefalet tilbehør

Førsteklasses løbebånd inSPORTline Gardian G12T tilbyder alt, hvad en bruger håber at finde i et moderne, veludstyret fitnesscenter: et stort løbebånd, fremragende funktioner og den nyeste teknologi! Farveskærmen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Internettet, se dine yndlingsvideoer eller oprette og lytte til din helt egen motiverende musikafspilningsliste!

Den robuste ramme er designet til at modstå tung belastning. Den 8 HK motor gør denne løbebånd velegnet ikke kun til løb, men også til gåture og jogging. Løbebåndets funktioner er også i topklasse. Du kan vælge mellem  opnå mål programmer, populære HRC-programmer og profilbrugerprogrammer. Running Track og Virtual Run

Multimediefunktionerne udvider løbebåndets anvendelsesområde, især underholdningsrelaterede. Ved hjælp af Bluetooth kan du parre maskinen med din telefon / tablet og få og få adgang til din musik, videoer og fotos. Den indbyggede USB-port giver dig mulighed for at tilslutte en anden enhed. Du kan også bruge dine hovedtelefoner, som du kan tilslutte til lydstikket eller parre dem via Bluetooth. Løbebåndet inSPORTline Gardian G12T giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din træning.
 
 

 /></strong></h3><div> </div><div> Ubegrænset intens træning</div><div>Løbebånd inSPORTline Gardian G12TF er en robust maskine med et stort løbebånd, der er let at komme på. Den robuste ramme gør løbebåndet stabilt, selv ved den maksimale hastighed på 23 km / t. Det store løbebånd giver dig mulighed for at løbe som vinden! Vægtgrænsen på 200 kg giver brugere af alle vægte og højder mulighed for at nyde en intens cardio-træning.</div><div> </div><h3 style=Underholdning lige ved hånden.

Den fantastiske, brugervenlige berøringsskærm har en række underholdningsmuligheder. Du opretter forbindelse til Internettet og tjekker dine yndlingswebsteder, Facebook eller ser YouTube-videoer. Bluetooth og USB-porten giver dig mulighed for at forbinde eksterne enheder og få adgang til dine fotos, film eller musik. 
 
 

 /></strong></h3><div> Funktioner til krævende brugere</div><div>Bortset fra standardfunktioner som målmål og populære HRC-programmer giver Løbebånd inSPORTline Gardian G12TF dig også mulighed for at vælge et virtuelt landskab og løbe i gaderne i en malerisk by eller på landet. Du kan også vælge løb på bane(simulering) eller nyde en intens interval træning.</div><div> </div><div><strong style=Key features:

Førsteklasses professionel maskine med robust ramme og kraftfuld motor
Stort løbebånd med ophæng i høj kvalitet
Stor berøringsskærm (Android)
Internetadgang (fra skærmen)
Giver dig mulighed for at forbinde smarte enheder eller hovedtelefoner via Bluetooth
Smarte funktioner og avancerede programmer
Audiostik (3,5 mm) og USB-port - giver dig mulighed for at forbinde eksterne enheder og få adgang til dine fotos, film eller musik
HRC-program: maskinen justerer automatisk modstanden for at holde brugeren i den optimale pulszone
Computer viser: afstand, tid, hastighed, puls, kalorier, hældning, antal trin (du kan skjule / vise træningsgrænsefladen ved hjælp af den blå knap til højre på skærmen) 
 Lignende produkter

Løbebånd Guardian G6
Insportline Løbebånd Guardian G6
17 499 DKK
Gilavar løbebånd
Insportline Gilavar løbebånd
13 299 DKK 11 999 DKK
-10%
Løbebånd Akamar
Insportline Løbebånd Akamar
6 999 DKK 5 249 DKK
-25%
Løbebånd T20
Insportline Løbebånd T20
6 299 DKK 4 599 DKK
-27%