Løbebånd till skrivebord

4 999 DKK

Moderne og kompakt løbebånd, der kan bruges under skrivebordet eller foran dit tv, og når det ikke er i brug, kan det let foldes sammen og tager meget lidt plads. Hastighed 0,5 - 6 km / t. Styret med en fjernbetjening eller app i din smartphone.
Læs mere

TM-WPAD Gymstick
Gymstick Walking er for alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, de har bare ikke tid eller humør til det. Gymstick Walking er smal, lille og sammenfoldelig.

Hvor langt kan du gå med Gymstick Walking løbebånd i løbet af din arbejdsdag?
At sidde alene i lang tid er ikke godt for kroppen og gør muskler og led stive. Ændringer i arbejdsstillinger, pauser og pendling i løbet af dagen lindrer symptomerne på ensidige arbejdsstillinger. En innovativ og moderne løbebånd til kontorbrug, hvor du vil investere i dine medarbejderes fysiske aktivitet og velvære. Fantastisk moderne design kombineret med alsidige funktioner gør Gymstick Walking sikker og en stimulerende løbebånd til aktivt kontorarbejde. 

Gymstick WT udvikler muskler i underkroppen, stimulerer blodcirkulationen og stofskifte og energiforbrug. Walking kommer med en fjernbetjening, der gør det let at justere båndets funktion og hastighed. Derudover kan enheden styres af en mobiltelefon (Anroid / iOS).

Oplysninger i konsollen: tid, hastighed, afstand, kalorieforbrug og trin. Løbebåndet er kompakt og let, så det passer let ind i arbejdsstationen. Båndet foldes behageligt fra midten, hvilket gør det lettere at opbevare og overføre.

Fakta og egenskaber
• Maksimal brugervægt 100 kg.
• Produktstørrelse: 143,2 x 54,7 x 129 cm.
• Produktvægt 31 KG
• Fjernbetjening og mobil applikation
• Minimum ganghastighed 0,5 km / t og maks. 6 km / t
• Børnesikring
• Beskyttelse mod overophedning

KONSTRUKTION
Gymstick fokuserer på enkelhed, der er intet kompliceret instrumentpanel, intet håndtag. Hele enheden er hovedsageligt baseret på et kvalitetsdesign af løbebåndet i aluminiumsrammer. IML overfladebehandling bruges til at danne et frontpanel af metaloverflade. Et LED-display til grundlæggende information er også placeret på denne overflade.

Aluminiumslegeringen er ekstremt holdbar, men også utrolig let. Dette og evnen til at folde båndet i kompakte dimensioner med nogle få bevægelser gør det let at håndtere enheden. Små hjul indbygget i frontpanelet kan også bruges til at bevæge sig. Efter træning foldes remmen i to og er let at opbevare.


VERIFICERE
Hvordan styres et løbebånd uden et klassisk panel? Simpelthen ved hjælp af en velordnet fjernbetjening, som du nemt kan skjule i lommen. Du finder start / stop-knappen, øger / sænker hastigheden og skifter tilstand. Ved at linke løbebåndet til din telefon eller smart-tv kan du også se statistik og træningslogfiler.


To hastighedstilstande
Der er to træningstilstande, den første inkluderer manuel hastighedskontrol via fjernbetjeningen. Den mere avancerede tilstand er den patenterede Adaptive Speed ​​Control, der automatisk justerer hastigheden til dit tempo.


EMBALLAGEN INDEHOLDER
• Løbebånd
• Fjernbetjening
• Oplader og kabel
• Nøgle
Helena Christell spurgt for 1 måned siden
Hur mycket låter den när man går på den? Kan den ställas på högkant när den är hopfälld?
Shoppen svarede

Bandet har ett ljud från motorn och bandet samt dina steg. Det kommer man inte ifrån helt. Det är inget högt ljud. 


Lignende produkter

Neblin løbebånd med rækværk
Insportline Neblin løbebånd med rækværk
6 999 DKK 6 299 DKK
3 st
-10%
Løbebånd Exel Run (uden motor) - Gåstave
Insportline Løbebånd Exel Run (uden motor) - Gåstave
3 499 DKK 2 799 DKK
1 st
-20%
WalkingPad 4.0
Christopeit Sport WalkingPad 4.0
2 699 DKK
20 + st
Løbebånd CS 3000
Christopeit Sport Løbebånd CS 3000
3 499 DKK 2 999 DKK
10 + st
-14%